IOGA MARE-NADÓ

Buscant l’equilibri entre la cura i l’autocura

mare-nadó

Un espai per a tu, en la companyia més dolça. Una classe de ioga on combinem el treball conscient i estones divertides amb el nadó.

Treballarem la recuperació de la faixa abdominal i el sòl pelvià des de la respiració i amb exercicis de consciència corporal, alineament, contenció i activació abdominal i pelviana progressives. Un treball respectuós i personalitzat al teu propi ritme.

Amb exercicis fluids anirem tonificant el cos i integrant el nadó a la pràctica mitjançant jocs i moixaines en la majoria d’exercicis. La pràctica corporal s’adapta al procés de recuperació del to muscular de cada mare i al seu nivell de pràctica prèvia a la gestació.

Integrarem moviments i massatge ayurvèdics per al nadó per afavorir el seu benestar i enfortir el vostre vincle.

No deixarem de banda la relaxació i la meditació, i aprendrem a fer-ho en presència del nadó, adaptant-ne les fòrmules a la demanda del nadó.

Deixarem una estona per fer tribu, compartir dubtes i inquietuds amb les altres mares des de la calma trobada en la pràctica.

BENEFICIS   

Afavoreix el vincle de la mare amb el nadó.

Afavoreix la integració de rituals o rutines adaptades al nadó per al seu benestar. 

Afavoreix la recuperació de la faixa abdominal i sòl pelvià de la mare, així com l’alineament de la columna i la higiene postural de la mare a l’hora d’agafar i tenir cura del nadó.

El massatge ayurvèdic al nadó afavoreix el sistema digestiu que, segons aquesta, és clau per al correcte funcionament de l’organisme. Afavoreix la calma i el descans del nadó i la comunicació amb la mare.

Les moixaines afavoreixen la integració d’aprenentatges a nivell cognitiu, sensoriomotor i emocional.

Per norma general recomanem començar l’activitat com a mínim un mes després del naixement. En cas de cesària o part instrumentat amb lesions, consulteu el vostre professional sanitari de referència i informeu la professora. Aquests supòsits no són, a priori, indicadors que no es pot participar a la classe, en tots els casos adaptem la pràctica a les necessitats i el ritme de la mare i també del nadó.

HORARIS

Dimarts 12.15-13.30

CONTACTE