MASSATGE CALIFORNIÀ

Una experiència sensorial terapèutica

Eli Vidal-californià 2- f Cira de Luque

Què és i d’on ve el massatge Californià?

El massatge Californià va néixer a l’Institute Esalen (Big Sur, California), que als anys 70 va ser un dels centres d’experimentació i desenvolupament de teràpies humanístiques més rellevants del nostre temps, basades en l’educació del cos, els sentits i les emocions.

La tècnica del massatge combina diferents pressions i estiraments amb moviments llargs, lents, fluids i circulars damunt la pell. Amb una particular manera de fusionar tècniques d’altres teràpies manuals, com el massatge tailandès, l’Ayurveda, teràpia craneo-sacral i el massatge suec, totes les maniobres estan basades en principis científics i tenen un efecte especialment favorable per als sistemes nerviós i endocrí que, a més de contribuir a regular la tensió muscular, son les estructures on es registra i modula la nostra activitat física, psíquica i emocional.

Quan i per a qui és beneficiós el massatge Californià?

Donat el seu efecte integrador, està orientat a la salut psicofísica i el benestar general de les persones en totes les edats, també durant l’embaràs. La tècnica és molt indicada per persones amb dolors crònics, en situació d’estrès, ansietat, en moments de conflictes emocionals, alteracions del son, confussió, dispersió o mal humor, i també pot alleujar els efectes després d’un tractament agressiu. 

En les sessions de massatge trobaràs un bon suport al teu procés de creixement personal en els seus aspectes psicofísics.

Per què és una experiència sensorial terapèutica?

Els moviment lents, llargs i profunds del massatge Californià posen en marxa una capa perceptiva al llindà de la consciència. Quan els receptors sensorials de tot el cos estableixen una via de retorn al cervell, enriquim el diàleg intern amb les parts del cervell que intervenen en el processament sensorial, regulació de l’estat d’ànim, l’aprenentatge, la memòria i la regulació motora.

Els beneficis del massatge Californià inclouen:

  • Reducció de l’estrès i recuperació de l’equilibri emocional
  • Augment de la percepció del cos i la consciència corporal
  • Integració psicofísica
  • Alliberament de contraccions i bloqueig muscular
  • Alleujament de dolor crònic
  • Complementa tractaments per fibromiàlgia, ansietat i diferents dolències d’orígen nerviós
  • Millora la qualitat del son
  • Augmenta la concentració
  • Millora del to muscular
  • Reorganització de la postura i la mobilitat

HORARIS

Hores concertades.

CONTACTE