VINYASA

Moviment i respiració conscients per al benestar de cos i ànima

Aquestes són classes on es treballa des de la cura, la consciència i la presència a través del pranaiama, àssana i la vinyasa. 

Posem especial atenció en la respiració, l’alineament en l’àssana i les transicions, buscant la fluïdesa en el canvi i el canvi dins la quietud.

Treballant amb cos, ment i ànima cap a l’equilibri integral i cap a un estat de presència en l’aquí i l’ara.

Entenent l’àssana com un camí, més que com una fi en si mateix, entrarem en les postures des de l’escolta de les pròpies possibilitats a nivell físic, mental i emocional, sempre des del respecte i l’amor. 

Les classes es basen en el Hatha Vinyasa amb tints d’altres estils i tècniques corporals que m’han nodrit al llarg d’una vida de treball corporal conscient.

BENEFICIS   

Afavoreix la consciència corporal (propiocepció) i la respiració conscient, així com la coordinació, la força, la flexibilitat, i una postura adequades. 

Equilibra el sistema nerviós i afavoreix el funcionament dels altres sistemes facilitant el flux energètic.

Afavoreix l’oxigenació de la sang i el cervell i ens ajuda a calmar i aclarir la ment i canalitzar les emocions

Aquestes classes són dinàmiques i físicament demandants, estan pensades per persones joves o amb una condició física activa i treball corporal previ. 

En cas de lesió, malaltia o embaràs, consulteu la professora.

Pots triar entre dos nivells: 

VINYASA I: Són classes de 60 minuts amb un enfocament més centrat en la pràctica i aprenentatge de l’àssana així com en l’alineament i la postura corporal. 

VINYASA II: 75 minuts de classe ens permeten aprofundir en el pranaiama, els bandhes i la l’aprenentatge i pràctica de postures avançades, així com introduir la filosofia per portar el ioga més enllà de l’estora.

HORARIS 

VINYASA I

Dilluns 18:30-19.30

Dimarts   9.30-10.30

VINYASA II

Dilluns 19.45-21.00

CONTACTE