EDUCACIÓ SOMÀTICA DEL MOVIMENT

Tallers de Body-Mind Centering®

Per primera vegada a Osona, oferim un seguit de tallers experiencials d’educació somàtica Body-Mind Centering®. 

T’agradaria enriquir la teva pràctica corporal? Vols desplegar la teva mobilitat des de la consciència i facilitat? Tens interès per nous models d’aprenentatge corporal? Tens curiositat per explorar la teva pròpia anatomia i promoure la intel·ligència natural del cos? Ets practicant habitual d’alguna disciplina física/corporal, educadorx o terapeuta i t’agradaria explorar l’enfocament somàtic per aplicar-lo a la teva pràctica?

La paraula “somàtic” prové del grec “somatikos” i significa que pertany al cos. En els darrers 60 anys, la somàtica reuneix un seguit de mètodes d’aprenentatge que impliquen el moviment i la percepció sensorial, tot un camp d’estudi del cos a través de la perspectiva experiencial personal.

Body-Mind Centering, desenvolupat per Bonnie Bainbridge Cohen, és un enfocament vivencial per al benestar basat en el desenvolupament profund de les nostres capacitats psico-físiques, que integra el treball amb el cos, el tacte, la veu, el moviment i la consciència. És un singular paradigma educatiu que reuneix ciència i experiència d’una manera creativa i innovadora per explorar la relació cos-ment. 

La metodologia es basa en l’estudi corporeitzat de principis anatòmics, fisiològics, psicofísics i del desenvolupament ontogenètic, i proporciona un marc perceptiu sensorial directe que ens obre a la reorganització de patrons en les tres dimensions, física, psíquica i emocional.

Dedicarem els primers tallers a endinsar-nos dins la intel·ligència del Sistema Ossi, la nostra estructura bàsica de suport.

Durant els tallers explorarem:

  • Diferenciar el nostre esquelet d’altres teixits corporals
  • Principis ossis que potencien el moviment sense esforç 
  • Relació entre ossos i articulacions
  • Equilibri dinàmic: mobilitat estable i estabilitat mòbil
  • Alineació i sequenciació del moviment, propulsió a l’espai
  • Aplicacions als patrons bàsics de moviment

Les dates dels tallers s’anunciaran per @vidasomatica i @osonaioga. 
Més informació: Elisabet Vidal 610 795 929
Elisabet Vidal Marigó
Graduada Body-Mind Centering ® en Educació Somàtica del Moviment i Educació del moviment Evolutiu Infantil
Instructora en ioga

CONTACTE