MASSATGE DURANT L’EMBARÀS

Preparant el cos i la ment per nodrir-se i créixer

Foto de freestocks en Unsplash

Una experiència de calma i confort per cultivar el vincle amb el teu bebè

Per preparar el cos i la ment per nodrir-se i créixer

Amb tots els beneficis del massatge californià, adaptem aquest massatge perquè puguis regalar-te els moments d’intimitat necessaris abans d’afrontar el treball de part i la criança.

Durant l’embaràs, el què li passa a la mare també li passa al bebè. El tacte, juntament amb el moviment, és el primer sentit que desenvolupem dins l’úter matern, i és a través del tacte que establim el primer vincle amb el bebè, ja durant els mesos de gestació.

Amb aquest massatge estimulem els receptors de pressió i calor que transmeten confiança i benestar a tot l’organisme. El massatge també arriba al bebè juntament amb l’experiència de plaer i descans que són la base essencial per establir un vincle de calma i confort.

Des d’aquesta connexió, mare i bebè poden crear l’entorn de disponibilitat ideal en què l’organisme pot nodrir-se i créixer.

Amb el massatge californià preparem el cos i la ment per transitar aquest estat de consciència intuïtiva essencial tan pel moment de donar llum com durant la criança del bebè.

Elisabet Vidal Marigó

Terapeuta manual

HORARIS 

Hores concertades. 

CONTACTE