MICROBIOTA

Equilibra la flora intestinal 

Es un tractament probiòtic de llarga tradició tan en el seu estudi, investigació com en la seva aplicació clínica.

La DISBIOSIS intestinal es una alteració de l’equilibri de la FLORA INTESTINAL, afectant a la permeabilitat intestinal i per tant a l’entrada de tòxics al torrent sanguini i inflamació local o sistèmica.

Totes les mucoses del nostre cos estan conectades;  les del nas, coll, estomag, intestins, bufeta, pulmons, pell, ..i totes les mucoses tenen un sistema de defensa innat i un d’adquirit, relacionades directament amb les funcions inmunitàries de la microbiota.

Quan hi ha una hiperreactivitat de les nostres mucoses es que el GALT no està funcionant correctament i es desenvolupen patologies com al·lergies alimentàries, al·lergies respiratòries, dermatitis atòpica (actualment molt en nens), rinitis o fins i tot  algunes patologies autoinmunes. 

ESTÀ INDICAT PER A

1. Infeccions agudes / cròniques /recidivants:
– Tracte respiratori
– Tracte Intesti Gruixut
– Tracte Urogenital
– Micosis Cutànies, vaginals, intestinals, estomatits aftoses.

2. Atopies
– Dermatitis
– Rinitis al·lèrgica
– Asma

3.- Patologia del Intesti gruixut
– Malaltia inflamatòria intestinal
– Intoleràncies alimentaries
– Colon irritable.

4.- Acne vulgar, abcesssos.

5.- Com a coadjuvant de FIBROMIALGIA.

A totes les persones que venen a la consulta els faig una anamnesi per saber còm està els seu sistema intestinal, i segons com estigui es programa una analítica de femtes (per saber còm està tota la microbiota de l’intestí), o/i analítica de sensibilitat alimentària, per eliminar els aliments que estan produïnt inflamació.

HORARIS I PREUS 

A convenir

CONTACTE