més lluminosa (1)

Lola Carné

Hatha ioga   Kundalini ioga   |   Elements d’ Anusara ioga   |   Ioga fusio   |   Ioga evolutiu

LLicenciada en Ciències de l’Activitat FÍsica i de l’Esport. Col.legiada num 62081. Certificada en SGA (reeducació postural). Instructora Bengala (Escola de Creixement Personal)

Creient  absolutament en el potencial personal, t’ofereixo l’oportunitat de descobrir-te a través de poderoses i variades eines.   L’autoconeixement des de l’amor i amb respecte a la base filosòfica de l’ensenyança, sense la qual el ioga perd el seu veritable sentit.

Qui soc?

Porto tota una vida dedicada al treball amb el cos. La meva carrera formativa  i professional comença fa 24 anys en el món de l’esport , el fitness i la dansa. Durant tots aquests anys vaig provant diferents disciplines que van definint el meu perfil i em van encaminant cap al món del ioga, al qual em dedico plenament i en constant reciclatge des de fa tretze  anys. Al llarg de la meva trajectòria vaig creant el meu propi estil i “Ioga amb lalola” s’ha acabat convertint en el meu segell personal.   

Em defineixo com una persona alegre per naturalesa, perseverant, a qui li apassiona créixer i que creu absolutament en el propi potencial. Creativa, somniadora i sensible, però també exigent, perfeccionista i extravertida.  Aprendre a estimar-me i comprendre que no he de buscar res ni anar enlloc més que dintre meu, ha estat el més gran dels descobriments.

El meu ofici és la meva vocació. M’encanta ajudar i acompanyar a les persones a trobar-se i a trobar-se millor. Ensenyo des de la meva pròpia experiència i des de l’amor i respecte absolut cap a l’ensenyança i cap a l’alumne.

Puc ajudar-te si  vols aprofundir en el teu autoconeixement, reconèixer aquest ser especial i únic que ets, conèixer la màquina tan increïble que habites i conectar amb el teu propi potencial per sanar-te  i crear la teva pròpia realitat.

T’ofereixo la oportunitat de des-cobrir-te a través de les poderoses i variades eines que durant tots aquests anys  he  tingut la sort de conèixer i experimentar, sempre d’una manera amorosa i respectant en tot moment la base filosòfica de l’ensenyança, sense la qual el ioga perd el seu veritable sentit.

Són classes de grups reduïts on l’atenció és personalitzada i el treball, més o menys intens, sempre està assegurat, igual que l’alegria.

Per a mi la vida és pura fusió, una dansa que sempre he ballat amb alegria, intensitat i passió. Quan el ioga arriba a la meva vida, poc a poc va arribant la consciència i la transformació.   Gràcies al ioga, he après i aprenc a desaferrar-me, a ser més flexible, a girar la mirada cap a l’interior i a portar suavitat i dolçor, tant a les meves classes com a la meva vida.

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Inefc), col.legiada num. 62081, certificada en SGA (reeducació postural), instructora Bengala (Escola de Creixement Personal), professora de Hatha i Kundalini Ioga (Aepy) i actualment en formació de professorat d’Anusara Ioga. 

Durant tots aquests anys i fins l’actualitat, treballo a  Barcelona, Castellterçol i Moià en diferents sales de ioga, empreses, clubs esportius i particulars, i des del 2018 amplio la meva trajectòria professional a Vic, primer com a membre de la cooperativa Les Tretzes i ara amb el nou projecte compartit: Osona Ioga, “la cooperativa per la salut i la bona vida”

A Osonaioga faig:

Hatha Ioga | Kundalini ioga | Elements d’Anusara ioga | Ioga fusió | Ioga evolutiu: classes regulars, sessions individuals, tallers de cap de setmana, sessions amb àudio, classes on-line

 

Contacte

 

625 612 339    

info@osonaioga.net