lola carné

«Crec absolutament en el propi potencial i t’ofereixo l’oportunitat de descobrir-te a través de poderoses i variades eines d’autoconeixement, sempre d’una manera amorosa i respectant en tot moment la base filosòfica de l’ensenyança, sense la qual el ioga perd el seu veritable sentit.»

QUI SOC

LLicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Porto tota una vida dedicada al treball amb el cos. La meva carrera formativa i professional comença al 1995 en el món de l’esport, el fitness i la dansa. Durant tots aquests anys vaig provant diferents disciplines que van definint el meu perfil i em van encaminant cap al món del ioga, al qual em dedico plenament i en constant reciclatge des del 2007. Al llarg de la meva trajectòria vaig creant el meu propi estil i “Ioga amb lalola” s’acaba convertint en el meu segell personal.   

Em defineixo com una persona alegre per naturalesa, perseverant, a qui li apassiona créixer i que creu absolutament en el propi potencial. Creativa, somniadora i sensible, però també exigent, perfeccionista i extravertida.  Aprendre a estimar-me i comprendre que no he de buscar res ni anar enlloc més que dintre meu, ha estat el més gran dels descobriments.

El meu ofici és la meva vocació. M’encanta ajudar i acompanyar a les persones a trobar-se i a trobar-se millor. Ensenyo des de la meva pròpia experiència i des de l’amor i respecte absolut cap a l’ensenyança i cap a l’alumne.

Puc ajudar-te si  vols aprofundir en el teu autoconeixement, reconèixer aquest ser especial i únic que ets, conèixer la màquina tan increïble que habites i conectar amb el teu propi potencial per sanar-te  i crear la teva pròpia realitat.

T’ofereixo la oportunitat de des-cobrir-te a través de les poderoses i variades eines que durant tots aquests anys  he  tingut la sort de conèixer i experimentar, sempre d’una manera amorosa i respectant en tot moment la base filosòfica de l’ensenyança, sense la qual el ioga perd el seu veritable sentit.

Són classes de grups reduïts on l’atenció és personalitzada i el treball, més o menys intens, sempre està assegurat, igual que l’alegria.

A OSONA IOGA FAIG

Dimecres 15:00 – 16:15h Dimecres 18:00 – 19:30h
El ioga és un acompanyament holístic de la salut global (física, mental i emocional) i aquest és, a priori, el benefici més important. Però segons el meu parer hi ha una cosa més rellevant i és aquesta intel.ligència interna que es revela contínuament i que manté a tots els ioguis i ioguinis en una pràctica constant: “és una energia polsant, que es desperta dintre teu, et sosté, et recolza i et manté en el camí correcte, el del cor” El ioga integral va dirigit a un públic entre 20 i 65 anys majoritàriament, però pots trobar gent més jove i gent més gran. Tot i que solen ser classes de treball una mica intens, es poden adaptar fàcilment. El més important no és el que fem sinó l’actitud amb la que ho fem.
Dimecres 16.30-17.30h
De la mateixa manera que entrenem el cos, podem entrenar la ment. Són classes d’una hora on ens dediquem a entrenar la ment, a través de múltiples i variades tècniques de concentració, per estar i viure millor, per tenir més salut mental i física, per desprogramar-nos de creences limitants i conectar amb el poder immens de la ment per crear la nostra pròpia realitat i per aconseguir un estat de calma i presència que ens ajudi a orientar-nos cap a una ment en absolut silenci, que observa sense esforç ni control, desaferrada de tot i sense buscar res.