més lluminosa (1)

Lola Carné

"Créixer no és fàcil, és meravellós"

Qui soc?

Fundadora d’Osona ioga al 2.019, porto tota una vida dedicada al treball amb el cos. La meva carrera formativa  i professional comença fa 24 anys en el món de l’esport , el fitness i la dansa. Durant tots aquests anys vaig provant diferents disciplines que van definint el meu perfil i em van encaminant cap al món del ioga, al qual em dedico plenament i en constant reciclatge des de fa tretze  anys. Al llarg de la meva trajectòria vaig creant el meu propi estil i “Ioga amb lalola” s’ha acabat convertint en el meu segell personal.   

Em defineixo com una persona alegre per naturalesa, perseverant, a qui li apassiona créixer i que creu absolutament en el propi potencial. Creativa, somniadora i sensible, però també exigent, perfeccionista i extravertida.  Aprendre a estimar-me i comprendre que no he de buscar res ni anar enlloc més que dintre meu, ha estat el més gran dels descobriments.

El meu ofici és la meva vocació. M’encanta ajudar i acompanyar a les persones a trobar-se i a trobar-se millor. Ensenyo des de la meva pròpia experiència i des de l’amor i respecte absolut cap a l’ensenyança i cap a l’alumne.

Puc ajudar-te si  vols aprofundir en el teu autoconeixement, reconèixer aquest ser especial i únic que ets, conèixer la màquina tan increïble que habites i conectar amb el teu propi potencial per sanar-te  i crear la teva pròpia realitat.

T’ofereixo la oportunitat de des-cobrir-te a través de les poderoses i variades eines que durant tots aquests anys  he  tingut la sort de conèixer i experimentar, sempre d’una manera amorosa i respectant en tot moment la base filosòfica de l’ensenyança, sense la qual el ioga perd el seu veritable sentit.

Són classes de grups reduïts on l’atenció és personalitzada i el treball, més o menys intens, sempre està assegurat, igual que l’alegria.

Per a mi la vida és pura fusió, una dansa que sempre he ballat amb alegria, intensitat i passió. Quan el ioga arriba a la meva vida, poc a poc va arribant la consciència i la transformació.   Gràcies al ioga, he après i aprenc a desaferrar-me, a ser més flexible, a girar la mirada cap a l’interior i a portar suavitat i dolçor, tant a les meves classes com a la meva vida.

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Inefc), col.legiada num. 62081, certificada en SGA (reeducació postural), instructora Bengala (Escola de Creixement Personal), professora de Hatha i Kundalini Ioga (Aepy) i actualment en formació de professorat d’Anusara Ioga. 

Durant tots aquests anys i fins l’actualitat, treballo a  Barcelona, Castellterçol i Moià en diferents sales de ioga, empreses, clubs esportius i particulars, i des del 2018 amplio la meva trajectòria professional a Vic, primer com a membre de la cooperativa Les Tretzes i ara amb el nou projecte compartit: Osona Ioga, “la cooperativa per la salut i la bona vida”

A Osona Ioga faig:

Ioga amb lalola: classes regulars, sessions individuals, tallers de cap de setmana, sessions de ioga i meditació amb àudio, classes on-line

– Ioga amb lalola a les empreses. Projecte “Osona Ioga Empresa-Parèntesis

Caminades matinals. Projecte “Recuperant-nos

Contacte

625 612 339

– bylolit@yahoo.es

– @lalola_yoga

– Facebook: Lola Carné