Lydia Brugué

«El teatre i la Gestalt em van ajudar a entendre com he recorregut el meu camí vital, així com a centrar la mirada en l’aquí i ara de forma conscient, present i responsable»

QUI SOC

Soc la Lydia Brugué Botia.

Em vaig llicenciar en Traducció i Interpretació l’any 2000 i soc Doctora en Traducció, Llengües i Literatures per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya des de 2013. Porto més de vint anys impartint docència en el mon universitari, concretament en l’àrea de les Humanitats. Sempre m’ha agradat ensenyar i aprendre: per a mi una no pot existir sense l’altra. En tots aquests anys, també fora del mon acadèmic, he acompanyat grups de persones que tenien moltes ganes d’adquirir nous coneixements, de compartir, de fer un salt endavant i de seguir creixent i recorrent el seu propi camí, sempre ple d’oportunitats.

Paral·lelament, vaig començar a apropar-me a la teràpia Gestalt a finals del 2018, una nova forma d’entendre la vida que em va obrir un munt de portes a vivències, sensacions, emocions i aprenentatges diversos. Des de llavors, en realitat, no he deixat mai de formar-me en aquesta direcció, fins al punt de convertir-me en terapeuta Gestalt l’any 2023 i fer un postgrau en Teatre i Gestalt per l’Institut Integratiu de Barcelona el 2021. I continuo endavant: des de 2022, m’estic formant en el programa SAT de la Fundació Claudio Naranjo, i actualment soc estudiant del Grau en Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya.

A OSONA IOGA FAIG

Dijous setmanal de 19:30 a 21 h
Des del Teatre i la Gestalt podem fer una enriquidora mirada dins nostre per conèixer millor tots aquells personatges que ens acompanyen en el nostre dia i a dia, els quals ens han ajudat en molts moments però que també poden arribar a ser molt limitadors...

A través del nostre treball amb el cos, les emocions, la intuïció, l’expressió verbal i no verbal, la vivència individual i grupal, la creativitat i el respecte, entre moltes altres coses, podem apropar-nos amb seguretat i confiança cap al nostre interior, per tal d’acceptar-nos tal i com som, amb les nostres llums i ombres. Aquí, unes tampoc existeixen sense les altres!

Et ve de gust fer aquest petit gran salt? Vine a l’escenari de la teva vida a plantar una llavor que, n’estic segura, florirà plena d’autoconeixement! Des d’una mateixa metodologia basada en tècniques gestàltiques i teatrals, ofereixo sessions en què cada dia és una experiència diferent però que segueix un objectiu coherent i lineal, sempre tenint present l’aspecte holístic del treball terapèutic, amb cos, emocions i ment. Vine: crearem plegats un espai ric i ple de vivències on tot és possible!
Visites concertades
A través de les sessions de teràpia Gestalt en format individual, t’ofereixo enfocar cap a aquells aspectes de la teva vida que t’agradaria millorar, repensar i redefinir en aquests moments. Un treball en què terapeuta i client s’asseuen plegats per desfer aquells nusos que més nosa et fan, per desgranar, per acompanyar-te en moments difícils, per transitar millor els revolts i sotracs del camí. Amb presència. Consciència. Responsabilitat. Des de l’aquí i ara. Un espai per a tu i només per a tu. Jo t’hi acompanyo.
Telèfon 655 48 75 18 / llumibenestar@gmail.com