AIDA DOMÍNGUEZ FONT

«Vull contribuir a millorar el teu benestar i la qualitat de vida des d’una mirada holística, ajudant-te a descobrir noves maneres de moure’t i a adquirir hàbits posturals saludables»

QUI SOC

Soc l’Aida Domínguez Font.

Vaig començar estudiant al 1999 Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.  Tenia clar que no volia ser mestra, tampoc volia ser entrenadora però simplement sabia que el MOVIMENT havia de formar part de la meva vida.

Després amb la Fisioteràpia vaig entendre millor les bases d’aquest moviment i tot allò que podia intervenir-hi estudiant cada part del cos de manera analítica.  Aquest procés és necessari però no ens podem comprendre si no ens mirem com a éssers globals que som.  A nivell físic i a nivell emocional.

L’estudi de les cadenes musculars i articulars GDS va resultar per a mi molt apassionant. Vaig descobrir que cada postura, cada gest i cada patologia amaga darrera una personalitat, una actitud i una manera de ser; tot això el nostre llenguatge corporal ho expressa i es pot observar.  La meva mirada a l’hora d’escollir un tractament o un altre per a cada persona va canviar en aquest moment.

O l’estudi de la Posturologia clínica! Sabíeu que una disfunció ocular o un problema d’oclusió pot interferir en tot el nostre sistema postural i alterar-lo? Si volem millorar la nostra postura no ens podrem oblidar de repassar els principals captors de l’equilibri.

El Mètode Schroth em va ensenyar a valorar els diferents tipus d’escoliosi des d’un punt de vista conservador i tractar-la sempre de manera respectuosa, amable i contextualitzant a cada persona.

I finalment vaig anar a parar al Mètode Feldenkrais.  Aquí he trobat la manera on unir tots els conceptes que he estudiat i des d’on m’agrada començar la meva feina, amb una mirada el més neutra i sincera possible. Utilitzo la curiositat com l’element clau per despertar la teva atenció i que et permeti un autoaprenentatge orgànic, tranquil i sense forçar de noves possibilitats  de moviment millorant així la teva qualitat de vida.

Si vols millorar algun aspecte del teu moviment…. m’encantaria poder-te ajudar!

A Osonaioga el meu treball es basa en promoure el teu benestar i millorar la teva qualitat de vida guiant-te per millorar la postura, reduir el dolor, restablir capacitats motrius o augmentar la teva energia i agilitat.

A OSONA IOGA FAIG

DIJOUS . HORARI A CONCERTAR
Sessions enfocades a millorar algun aspecte de la teva salut a través de tècniques que faran participar tant el cos com la ment
DIJOUS . HORARI A CONCERTAR
Per millorar la teva postura o ajudar-te a realitzar algun moviment que fas amb dificultats posarem l’atenció en analitzar la manera en com fas les coses, els hàbits posturals que t’acompanyen i com organitzes les diferents part del cos en el moviment. Mirarem com tot això es relaciona amb les molèsties o limitacions que sents i proposarem noves maneres de moure’t, noves opcions més eficients i fluides que despertin la teva curiositat.
DIJOUS . HORARI A CONCERTAR
Realitzo un tractament conservador de l’escoliosi basat en un treball tridimensional. L’objectiu és aconseguir una rutina de correcció pròpia que pugui ser integrada a les activitats de la vida diària de cada persona. L’aprenentatge d’unes pautes posturals ens permetran ser conscients de la desviació, evitar postures que afavoreixin l’augment de la curvatura, treballar sobre altres estructures també afectades com el sistema muscular, els òrgans interns o la respiració i, sobretot, evitar l’aparició del dolor
DIJOUS . HORARI A CONCERTAR
Aquest mètode t'ofereix la possibilitat de trencar amb els patrons habituals de moviment i descobrir, explorant, noves maneres de moure’t, de sentir-te i de conèixer-te. La curiositat representa l’element clau que desperta la teva atenció i permet un aprenentatge orgànic, tranquil i sense forçar de noves possibilitats de moviment millorant així la qualitat de vida. Prendre consciència de les diferents parts del cos ens permetrà organitzar millor els nostres moviments i adaptar-nos a cada situació Sessions indicades per a persones adultes o bé per a nens i nenes que necessitin un acompanyament terapèutic en el seu desenvolupament psicomotriu.