Judit Martín

«T’acompanyo en el camí de mirar-te endins, d’escoltar i respectar les teves necessitats i explorar els teus límits a través del ioga.»

QUI SOC

Sóc mare de 3 infants i un petit estel. Professora de ioga i dansa, doula i estudiant de Naturopatia.

Vinc del món de la dansa contemporània i de tota una vida exprement i gaudint del cos i el moviment com a via d’expressió, creació i autoconeixement. Durant la meva formació vaig enamorar-me del ioga, que va arribar per quedar-se per sempre. Durant més de 25 anys m’ha acompanyat en els meus entrenaments i sobretot sent el meu espai d’autocura, connexió i benestar.

Amb la meva primera maternitat vaig fer un salt més enllà i vaig començar un camí sense final per formar-me com a professora de ioga així com en especialitats com el ioga per a la maternitat, ioga per a la mainada. Paral·lelament em vaig formar en com a doula i en educació viva.

A OSONA IOGA FAIG

Vinyasa I
Dilluns 18.30-19.30
Dimarts 9.30-10.30

Vinyasa II
Dilluns 19.45-21.00
«Moviment i respiració conscients per al benestar de cos i ànima.» Aquestes són classes dinàmiques on es treballa des de la cura, la consciència i la presència a través del pranayama, l'asana i la vinyasa. Posem especial atenció en la respiració, l’alineament en l’asana i les transicions, buscant la fluïdesa en canvi i el canvi dins la quietud. Treballant amb cos, ment i ànima cap a l'equilibri integral i cap a un estat de presència en l’aquí i l’ara. Les classes es basen en el Hatha Vinyasa amb tints d’altres estils i tècniques corporals que m’han nodrit al llarg d’una vida de treball corporal conscient.
Dilluns 17.00-18.15
Dimarts 10.45-12.00
«T’acompanyo en el camí de connectar i confiar en la mare que ja ets.» Un espai de connexió amb la teva pròpia essència. Un espai per a tu i per al teu nadó, per cuidar-te i, així, cuidar-vos. Treballarem la respiració conscient i el pranayama (tècniques de respiració iòguica) afavorint la calma, la connexió i un estat de presència en l’aquí i l’ara. Amb seqüències fluides de moviment anirem preparant el cos per donar espai i confort a la mare i afavorir l’adaptació als canvis del cos durant la gestació. Amb la meditació trobarem moments de connexió únics. Amb meditacions actives treballarem la confiança i ens familiaritzarem amb dinàmiques i sensacions del part. Amb les propostes dansades trobarem noves maneres d’entrar en estat meditatiu, relaxararem la musculatura de la pelvis i conectarem i donarem força i presència a la matriu des del plaer del moviment espontani i ondulant.
Dimarts 12.15-13.30
«Buscant l’equilibri entre la cura i l’autocura». Un espai per a tu, en la companyia més dolça. Una classe de ioga on combinem el treball conscient i estones divertides amb el nadó. Treballarem la recuperació de la faixa abdominal i el sòl pelvià des de la respiració i amb exercicis de consciència corporal, alineament, contenció i activació abdominal i pelviana progressives. Un treball respectuós i personalitzat al teu propi ritme. Amb exercicis fluids anirem tonificant el cos i integrant el nadó a la pràctica mitjançant jocs i moixaines en la majoria d’exercicis. La pràctica corporal s’adapta al procés de recuperació del to muscular de cada mare i al seu nivell de pràctica prèvia a la gestació. Integrarem moviments i massatge ayurvèdics per al nadó per afavorir el seu benestar i enfortir el vostre vincle. No deixarem de banda la relaxació i la meditació, i aprendrem a fer-ho en presència del nadó, adaptant-ne les fòrmules a la demanda del nadó. Deixarem una estona per fer tribu, compartir dubtes i inquietuds amb les altres mares des de la calma trobada en la pràctica.
Divendres 17.30-18.30
Una co-escolar autèntica i variada que aporta a l’infant espais de connexió amb la seva essència creativa i vital des de diferents vessants i recursos. Un espai creat i acompanyat amb una mirada amorosa, respectuosa i de confiança en l’infant. Dansa i moviment Creatiu. Un espai on la mainada pugui descobrir i gaudir del moviment i la dansa des del joc creatiu, on la dansa és una eina per connectar i fluir descobrint i explorant les possibilitats expressives del cos i el moviment. Ioga. A través del joc i els contes descobrim els asanes (postures) i el pranayama (control de la respiració) i els mantres (cançons en moviment). Un espai on ser i expressar-se des de l’autenticitat que el cos ens ofereix.
Contacta amb nosaltres per estar al dia.
Judit 619082986 (WhatsApp)
Pots consultar la nostra agenda i xarxes socials.