CANVIS I LA IL.LUSIÓ DEL TEMPS

Per Lorena Villanueva

Temps és ment. Quan sents que aquest any acaba i comença un altre, estas situant-te amb la ment, pensant, recordant o projectant cap al futur. És lícit posar-te objectius i millores personals, però utilitzant la ment uns minuts per aquest fet i després tornant a reposar en el ara, estant amb tu al present.

El camí espiritual és un viatge del cap al cor. Si vius des del cor, vius en un present continu; sempre meravellós, sempre renovat, sempre fresc. No hi ha dies dolents, ocasionalment hi ha dolor, però al viure el present no alimentem el patiment. 

Res comença; res acaba. Som eterns.

Els canvis, quan s’acaba una etapa i comença un altre, quan alguna cosa deixa de ser. 

El que avui s’acaba, no determina la teva vida, sinó que et fa reiniciar, buscant la llibertat del perquè d’aquest canvi, i un cop entens el perquè del canvi, camina, camina per aquest nou camí d’oportunitats, d’aprenentatges i de vida. 

Acceptar els canvis és acceptar des de la puresa, simplicitat i tendresa del cor, el preciós missatge que l’univers té per nosaltres.

ACCEPTAR, ES AVANÇAR

CANVIS I KINESIOLOGIA

La vida és un canvi continu, si el teu camí està sent complicat, és per que estas pujant de nivell. No deixis de caminar!

La Kinesiologia pot ajudar-te a avançar i acompanyar-te en el teu recorregut. Podem utilitzar diferents tècniques i coneixements com:

  • Biomagnetisme es tracten patologies relacionades amb virus, bacteris, fongs i paràsits; restaurant el PH i generant un ambient incòmode per als microorganismes, afavorint la seva eliminació. Els imants son un bons aliats a l’hora de treballar amb emocions atrapades.
  • Flors de Bach es tracten diverses situacions emocionals, com pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions. Es poden utilitzar tant per malalties físiques o psicosomàtiques com per trastorns psicològics o emocionals.
  • Geobiologia es pot tractar tot allò que ens afecta a la salut o al benestar en el nostre entorn i, més concretament, allà on es passa més temps: a la teva llar, feina, habitació… Es detecten les zones geopatògenes i es donen alternatives i solucions per a evitar aquestes influències negatives (aigües subterrànies, falles geològiques, gas radó i radioactivitat, línies Curry i Hartmann…)
  • Acompanyo al teu sistema immunològic per donar solucions a al·lèrgies i intoleràncies (ambientals i alimentàries) i pujar les teves defences en èpoques difícils.

TIPS D’AUTOAJUDA PER ABRAÇAR ELS CANVIS

  1. Poden ser de gran ajuda lectures que poden canviar la manera d’observar la vida, i per tant, acceptar els canvis tal i com venen:
  • La desaparición del universo de Gary R. Renard
  • Un curso de milagros de la psicòloga Helen Schucman
  • El asunto del perdón de Cindy Lora-Renard
  • Pon el cielo a trabajar de Jean Slatter
  • Pide y se te dará d’Esther Hicks i Jerry Hicks 

2. I per què no, les espelmes donen llum, i iluminen tot alló que vulguis, fins i tot un canvi:

Encén una espelma de color LILA per demanar perdó de tot cor, per afrontar moments de canvi, per transformar energia negativa en positiva, per recordar o millorar la memoria, per atraure l’èxit i el poder personal. 

Avui, en el moment que estiguis encenent la teva espelma, pensa en el canvi que tens davant, allò que tinguis que afrontar i deixa que l’espelma faci la seva feina. Qui sap si aquesta nit tidras somnis amb respostes, o si del no res et vindrà la imatge que necessitaves per entendre allò que ronda pel teu cap.

“Quan canvies una petita cosa a la teva vida, aquesta canvia totalment”

Lorena Villanueva – Kinesiologa

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *