💫 «Un petit canvi positiu pot canviar el teu dia o la teva vida sencera» 💫

Per Vanessa Lantigua

D’això en saben molt els psicòlegs que treballen amb la psicologia sistèmica. I és que quan nosaltres canviem la relació amb els altres també canvia.
⠀⠀⠀⠀
Però, avui no et parlaré de com un canvi en nosaltres afecta la nostra relació amb els demés.
⠀⠀⠀⠀
Avui vinc a parlar-te de com, un canvi en el teu estil de vida, t’ajudarà a estar millor. Però, perquè m’entenguis, t’explicaré primer el meu cas.
⠀⠀⠀⠀
Al 2010 treballava com programadora a una empresa i tenia forts mals d’esquena. Va arribar una època on no podia dormir set hores seguides perquè el meu cos no aguantava estar tantes estones estirat. Em feia realment mal l’esquena. A la feina era molt dur, treballava nou hores asseguda a una cadira. Tot i que m’emportava l’estora, m’aixecava, feia algun estirament… el dolor anava empitjorant.
⠀⠀⠀⠀
Vaig anar al fisioterapeuta, vaig fer rehabilitació, vaig prendre medicació, vaig anar a l’acupuntora i, inclús, a un metge xinès a què em fes un tractament amb ventoses. Però jo continuava tenint forts dolors a l’esquena.
⠀⠀⠀⠀
Visitar aquests professionals m’alleujava, però al cap de poc temps tornava a estar igual.
⠀⠀⠀⠀
Fins que al 2010 vaig decidir fer un canvi en el meu estil de vida. Vaig començar a fer Yoga i, al cap de tres mesos, vaig ser conscient que el meu mal d’esquena havia minvat.
⠀⠀⠀
Avui dia, tot i que continuo anant a la fisioterapeuta, puc estar orgullosa de dir que puc dormir fins a deu hores seguides, seure per treballar i anar de viatge en cotxe de Barcelona a Madrid sense patir dolors. I no només això!, la pràctica de Yoga m’ha dut a ser instructora de Yoga terapèutic i poder acompanyar a altres persones a cuidar-se.
⠀⠀⠀⠀
Veus, «petits canvis donen lloc a grans canvis» 🍀
⠀⠀⠀
I tu, quin canvi pots fer a la teva vida per estar millor? Et llegeixo a la secciĂł de comentaris.
⠀⠀⠀⠀
Una abraçada, Vanessa Lantigua

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *