Taller de IOGA I DANSA per mainada

A càrrec de Judit Martín López

Us oferim un espai per la mainada on el ioga  i la dansa són eines connectar, gaudir i fluir a través del descobriment i l’exploració de les possibilitats del cos i el moviment. Aquest taller està pensat  per afavorir el seu desenvolupament de manera integral, un espai on ser i expressar-se des de l’autenticitat que el cos ens ofereix.

– Crearem espais de joc lliure així com també anirem introduint propostes de joc improvisat amb diferents focus com les emocions, l’espai, el cos, el ritme i la qualitat del moviment des de perspectives i referents diversos.

– Creant i mantenint un espai on allò que expressa el cos és valuós, afavorim l’autoestima de l’infant i l’ajudem a conservar la seva forma única i capacitat innata de comunicar-se des del cos.

Els tallers de @lamarelloba són sempre propostes vives que s’adapten a les condicions i necessitats de cada infant i també de cada grup.

Les franges d’edat són recomanacions generalitzades, les propostes són flexibles. Si us interessa el taller i no encaixeu en la franja proposada, parlem-ne!

Taller a càrrec de Judit Martín López

Edat recomanada, entre 4 i 10 anys 

 

@lamarelloba acompanyant infants des del 2006. 

2 comentaris a “”

  1. Laura Clota Carrera

    Quin preu té aquest taller de ioga i dansa?
    És només una sessió?
    La Laia acaba de fer 8 anys el febrer

    1. Bon dia Laura,
      Primer de tot l’equip que gestionem la web volem disculpar-nos ja que no vam veure el teu missatge fins fa uns dies. L’hem tramès a la Judit Martín (@lamarelloba) que és la professora que fa el taller. I ella mateixa t’ha respost per correu electrònic. Mira que no t’hagi anat a parar a la safata d’spam. La seva proposta de tallers per a la mainada és una sessió mensual un divendres a les 17.30h Les properes dates previstes son el 19.maig i el 9.juny.

      El preu son 18e la sessió.

      Si tens més preguntes, no dubtis a contactar amb ella directament, ja sigui per email (lamarelloba@gmail.com) o preferiblement per whatsApp al 619 08 29 86.

      Moltes gràcies Laura!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *