L’ORDRE A TAULA

Arriben dates de compartir la taula amb la família. Això fa que ens mogui moltes emocions, algunes d´elles encontrades. Pot haver il·lusió, enfado, càrrega, impotència… El que està clar és que no ens deixa indiferents. Quan era molt jove i veia com companys meus de treball sanitari demanavena canvis per treballar dies de reunió familiar, no ho entenia. Ara puc entendre que no sempre és fàcil reunir-se al voltant d’una taula tots plegats.

Seurem per celebrar l’arribada de la llum sobre la foscor. A partir del solstici el dia es va allargant.

La família és el primer lloc que ens dona pertinença. Cada família té uns valors i una forma de funcionar. Cada un de nosaltres heretem això i en algunes coses estarem d´acord i en altres no.

Perquè nosaltres hàgim arribat a estar aquí, han hagut  moltes generacions avans, i han hagut desacords, persones excloses, secrets. Tot això pesa al sistema familiar i fa que passin coses per poder donar pau on no l´havia.

Els nostres ancestres ens recolzen des d’un altre pla per seguir avançant. De sobte passa alguna cosa o es repeteix un patró que no ens deixa ser feliços.

Fa poc una persona m’explicava que no aconseguia tenir una relació de parella satisfactòria. Es mantenia 10 anys en parella i passava alguna cosa que feia acabar la relació.

Explicava que la seva mare havia tingut vàries parelles fallides, que havien finalitzat malament. Ara no té parella.

Les seves filles tenien problemes greus de parella, sent molt joves i fent poc que convivien en parella.

Va fer una constel·lació familiar en la que es va veure com era un patró heretat de una besàvia, a la que li va passar una cosa amb un home i va tancar el seu cor als homes.

Totes les dones posteriors a ella es van casar i tenir fills, però no tenien una relació de parella satisfactòria.

Totes seguien el model de la que va tancar el cor, per pertànyer, per ser fidels al que mana el sistema. I el sistema el que vol és que siguem feliços, no que hi hagi patiment. És d´una forma inconscient, per formar part del sistema…

Després de fer conscient això a través d´una Constel·lació, en les parelles de la seves filles van haver canvis i en la seva pròpia.

El sistema està esperant que fem consciència de les coses millorables per tenir vides més felices i plenes.

Quan ens assentem a la taula aquest Nadal us recomano no oblidar que estem al millor sistema familiar que podíem tenir per la nostra evolució, nosaltres vam decidir pertànyer a aquest i no a altre.

Per desacords que hagi, i coses que no ens agradi, hi ha molt amor, si no fos així no continuaria amb més membres. I podem no ser sempre fidels al que estigui estipulat.

US DESITJO BON CAMÍ CAP A LA LLUM

Inma Rodriguez Ferrer

629 341 124

inmarf05

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *