LA TÈCNICA D’ANUSARA

Classe col·lectiva d'Anusara, amb un noi al centre de la imatge, en torsió.

La intenció més elevada de la pràctica d’Anusara és alinear-nos amb l’energia Divina. Ho fem a partir d’un sofisticat, únic i meravellós sistema de Cinc Principis Universals d’Alineament, que anem integrant amb paciència i constància a través de la nostra pràctica regular.

Són uns principis biomecànics i terapèutics en si mateixos que s’apliquen a cada āsana (o postura) amb un ordre integrat. És un mètode dissenyat per servir a persones de tots els nivells d’experiència i habilitat, des de nens fins a persones de la tercera edat, tant alumnes amb necessitats terapèutiques com de nivell avançat.

L’aplicació d’aquests principis ens ajuda a trobar el nostre Patró Òptim: l’alineament ideal del nostre cos físic amb el nostre cos energètic en cada postura. Per cada possible posició que el cos energètic i el cos físic puguin assumir, hi ha un alineament específic on l’energia vital (prana), la sang i els altres líquids interns flueixen òptimament i els teixits conjuntius es fan més resistents i flexibles.

La tècnica d’Anusara és molt rica i àmplia i abasta altres temes importants com el punt focal, l’acció equilibrada i els circuits energètics, entre altres.
A la vida ens anem alineant i desalineant. Si deixem de practicar, ens desalineem. Si practiquem poc, ens costa molt més alinear-nos.

Una pràctica regular és una progressió continuada per a connectar amb el Patró Òptim.

És amb cada ajustament i des del respecte absolut que anem reforçant el nostre sentiment de vàlua, i en cap cas la nostra fita és aconseguir la postura final, sinó l’actitud de gaudir del procés a cada pas.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *