Què és la Teràpia LNT®?

La Teràpia LNT® va ser canalitzada per Philippe Schwiderski fa més de 20 anys. És un sistema de sanació quàntica, que aborda el plànol físic-etèric, emocional i espiritual, treballant tots els Cossos (el físic i els no físics) de les persones.

 

És la eina terapèutica més potent a l’actualitat, ja que respon al Despertar, al canvi de freqüència energètica i de consciència, de l’ésser humà. Cada cop són més les persones obertes al fet de què la salut energètica i emocional són la base de la salut física.

La patologia passa de generació en generació, estenent-se a tot el llinatge femení o masculí, com un gran incendi al bosc, arrasant tot el què hi ha al camí. Fins que una persona, en una generació, per fi té el valor d’enfrontar-se al foc. La Teràpia LNT® és, al meu parer personal i professional, la eina més efectiva per aturar aquest foc, alineant i reparant tots els aspectes de la teva vida: personal, professional, físic, emocional, mental, orgànic, econòmica, sexual, digestiu, psicològic…

En què es basa la Teràpia LNT®?

Els nostres 4 Cossos principals (físic, etèric, emocional i espiritual) estan en 4 freqüències energètiques diferents. En una societat tan mental com la occidental, és difícil tenir consciència d’aquesta realitat energètica. Aquests 4 Cossos es deformen sota l’impacte del trauma, ja sigui físic, emocional o fins i tot transgeneracional. El cop del trauma genera una deformitat, clivella, o plec, a la paret del Cos al que afecta. L’energia atrapada s’acumula, convertint-se en un quist energètic que, amb el temps, passa al Cos Físic, el lloc on a occident, anomenem malaltia.

Això significa que l’energia del trauma queda retinguda al Cos al que hagi impactat. A través de la Teràpia LNT®, l’energia bloquejada retorna al cos físic i la persona es mou de manera espontània, alliberant tots els traumes, recuperant l’equilibri perdut.
Dit d’una altra manera; si el nostre Cos Físic és un pastis, diríem que els nostres Cossos Etèric, Energètic i Espiritual són el motlle. Per això, molts cops, tractant només el plànol físic, les dolències tornen una vegada i una altra.

Al nostre Cos Físic i Etèric hi resideixen:

 • Memòries físiques heretades, l’ADN
 • Memòries físiques adquirides, els cos físics, accidents…

Quan el Cos Etèric desequilibra la seva freqüència, apareixen problemes de pell. El Cos Etèric està en comunicació amb el sistema de fàscies i es veu profundament afectat per l’estrès (les fàscies són el teixit que comunica totes les cèl·lules del cos, allotjant tota la informació de les experiències viscudes. En persones que han patit operacions, es generen fugues d’energia al lloc de la operació.

Al nostre Cos Emocional hi resideixen:

 • Memòries emocionals heretades, l’Epigenètica
 • Memòries emocionals adquirides, el trauma emocional, l’atac energètic, el shock

Al nostre Cos Emocional resideixen els nostres llinatges familiars, per tant és una teràpia imprescindible de cara a sanar el llinatge masculí i el llinatge femení que, inconscientment, tant ens condiciona.

Al nostre Cos Espiritual hi resideixen:

 • Memòries Kàrmiques heretades, és a dir, memòries d’altres vides
 • Memòries Kàrmiques adquirides, és a dir, atacs espirituals

Al nostre Cos Espiritual es poden crear fugues d’energia pròpia i infeccions energètiques, que boicotegen a la persona: addiccions, bloquejos professionals, problemes digestius, dolor físic que no desapareix, malsons, avortaments…Et convido a ser més conscient de les conseqüències energètiques de les relacions personals, passades i presents, que no son beneficioses per a tu.

Com funciona la Teràpia LNT®?

La LNT® té la mateixa efectivitat tant en sessions a distància-programada com presencials. Tanmateix, jo recomano les sessions presencials, ja que tant el terapeuta com el pacient viuen la sessió i per tant s’afavoreix el vincle terapèutic que enforteix el procés del pacient. En aquest monogràfic, t’explico com funciona a nivell presencial.

Terapia LNT® presencial:

Treballem a camilla i hi pot haver moments en els que treballem de peu. Et proposo que et col·loquis un antifaç, per afavorir la introspecció, i et proposo gravar la sessió en vídeo per poder-te-la enviar, així que puguis veure tot el procés i enllaçar vivències i sensacions. 

És habitual que sorgeixi alliberació emocional espontània, o moviments físics espontanis; això ens indica que la capa energètica que s’està treballant, està sent equilibrada.

Cada cicle de LNT® consta d’una estructura:

 • 1ª part: equilibrem l’eix Sistema Nerviós Simpàtic-Parasimpàtic i tots i cadascun dels Segments Facilitats. Els Segments Facilitats són les seccions de la teva medul·la espinal, de cada vèrtebra, que envien impulsos als òrgans que regeixen. Per això, sovint aquesta primera part resulta especialment alliberadora, sobre tot a nivell emocional, en la resposta del sistema digestiu i en la conciliació de la son.
 • 2ª part: treballem el Cos Físic i Etèric
 • 3ª part: treballem el Cos Emocional
 • 4ª part: treballem el Cos Espiritual
 • 5ª part: integració de tot el procés

La sessió dura 1 hora i durant els 10 dies posteriors és molt probable que tinguis somnis importants o moviments del cos a la nit. No et preocupis, la Teràpia LNT® continua treballant en tu durant 10-15 dies. És recomanable esperar al menys 10 dies per a continuat treballant, ja que és necessari assimilar i integrar el procés.

Per a quines dolències és adequada la Teràpia LNT®?

ÀREA PSICOLÒGICA:

 • Atacs de pànic i d’ansietatdepressió i estrès son el ventall més comú que treballem amb Teràpia LNT®. També la sensació de que no es té el control ni la direcció del propòsit de vida i en casos d’ideació suïcida.
 • Addiccions: alcoholisme, tabaquisme, addicció al sucre
 • En Trastorno de la Conducta Alimentària, sens dubte és una teràpia molt efectiva, obtenim molt bons resultats en cas d’Anorèxia i Bulímia a l’adolescència, facilitant així, el camí de vida de la pacient, retornant-la a la vida.
 • En casos d’insomni i bruxisme ja sigui agut o crònic
 • Equilibra i estabilitza els brots d’agressivitat i autolesions en casos de TEA i TDAH, tics, fòbies i Trastorn Obsessiu Compulsiu.
 • És impactant l’acció que té sobre el trauma d’abús sexual i les seves infinites conseqüències. Tanmateix, la Teràpia LNT® és especialment efectiva en disfunció de la sexualitat d’origen psicològic (absència o excés de libido, anorgàsmia).
 • Després d’haver pres drogues (tabac, alcohol, cocaïna, porros…), es generen importants clivelles en la integritat energètica del pacient (i que afavoreixen les infeccions energètiques), que són suturades amb èxit a través de la Teràpia LNT®.

ÀREA FÍSICA:

 • Es especialment útil en problemes crònics, persistents i, fins i tot, d’origen desconegut.
 • Actua molt bé en desequilibris del sistema hormonal i malalties autoimmunes, fibromiàlgia, E.L.A, Esclerosi MúltipleSíndrome de Rayanaud, dolors musculars que no marxen, marejos, vertígens i taquicàrdies d’origen desconegutmigranya, cefalea de Horton, neuràlgia del trigemí.
 • Molt potent en dermatologia, la gran llacuna de la medicina occidental, al dur molt component psico-emocional inconscient: SarnaPsoriasi, urticària crònica, dermatitis, èczema, acné, herpes.
 • En temes de ginecologia, sexualitat i fertilitat  (cesària, episiotomia, DIU, Síndrome Ovari Poliquístic, Candidiasi, post-part, dolor menstrual, avortament…). La Teràpia LNT® és una boníssima opció per abans del part i després del part (no és recomanable aplicar-la  en el primer trimestre de la gestació).
 • Obtenim boníssims resultats en pacients diagnosticats de Malaltia de CrohnColon IrritableFatiga Crònica, Malaltia de HashimotoDiabetis tipus 1, Diabetis tipus 2 i en cas de Fetge Gras.
 • Es una teràpia imprescindible després d’una operació, de cara a segellar el Cos Etèric i així impedir les Fugues Energètiques, que són la primera causa del dolor d’origen desconegut, i de l’aparició de símptomes de diversa índole fins i tot anys després d’ una operació, o en una cicatriu.

Quantes sessions de Teràpia LNT® són necessàries?

És necessari deixar un espai mínim de 10 dies entre les sessions, per a que els 4 Cossos puguin assimilar, integrar i traslladar al plànol de comprensió mental, ,tot lo el què ha estat alliberat. Això significa unes 2 sessions al mes. En casos greus, podem treballar cada 7 dies, però mai abans. 

En qualsevol cas, és una teràpia especialment ràpida, profunda i definitiva, ja que abraça tots els plànols de l’ésser humà, per tornar-lo a situar a l’equilibri inicial.

Vols conèixer-la?

Propera xerrada gratuïta demostrativa a Osonaioga:

Dimecres 28 de desembre a les 19.30h.

Veuràs i viuràs una sessió demostrativa, on, també podràs resoldre tots els dubtes sobre aquesta impressionant eina terapèutica. 

Facilita: Núria Esther, catalitzadora energètica amb 22 anys d’experiència a consulta, psicoterapeuta, professional de la Medicina Tradicional Xinesa, autora del llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach®” 

Reserva ja la teva plaça!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *