Taller de IOGA I DANSA per a la mainada

Us oferim un espai per la mainada on el ioga  i la dansa són eines connectar, gaudir i fluir a través del descobriment i l’exploració de les possibilitats del cos i el moviment. Aquest taller està pensat  per afavorir el seu desenvolupament de manera integral, un espai on ser i expressar-se des de l’autenticitat que el cos ens ofereix.

– Crearem espais de joc lliure així com també anirem introduint propostes de joc improvisat amb diferents focus com les emocions, l’espai, el cos, el ritme i la qualitat del moviment des de perspectives i referents diversos.

– Creant i mantenint un espai on allò que expressa el cos és valuós, afavorim l’autoestima de l’infant i l’ajudem a conservar la seva forma única i capacitat innata de comunicar-se des del cos.

Els tallers de @lamarelloba són sempre propostes vives que s’adapten a les condicions i necessitats de cada infant i també de cada grup.

Les franges d’edat són recomanacions generalitzades, les propostes són flexibles. Si us interessa el taller i no encaixeu en la franja proposada, parlem-ne!

Taller a càrrec de Judit Martín López

Divendres 16 de desembre, 17.30-18.30

Edat recomanada, entre 4 i 10 anys 

@lamarelloba acompanyant infants des del 2006. 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *