NÚRIA ESTHER NAIMEN

Em dic Núria Esther, tinc 44 anys. La meva filosofia de vida es basa en el Tao i la seva constància del canvi i en el Kaizen, amb la seva millora contínua.

M’he format en els 3 nivells psicoterapèutics: el nivell superior o mental, el nivell mitjà o emocional-energètic i el nivell inferior o instintiu-orgànic.

Com molts companys terapeutes, vaig començar en aquest món com a pacient, el 1999. La idea de l’auto responsabilitat en la salut em va seduir tant que em vaig formar en diferents eines terapèutiques. Mentre estudiava les Flors de Bach, em vaig adonar que podia percebre els Camps Energètics de les 38 emocions bàsiques de les persones, i des d’aquí vaig escriure el meu llibre “Campos Energéticos y Flores de Bach®”.

Al llarg dels anys he cursat estudis de: Teràpia Floral, T.E.R.C (Terapia Emocional, Racional i Conductual), Terapia Regressiva, Psicoteràpia, Tècniques de Psicodrama i Psicodinàmica de les Emocions, Entrevista i Relació Terapèutica, Tècnica Metamòrfica,  Homeopatia, Reflexologia…

A consulta, sovint veia que, un cop sanat el problema emocional, el cos físic no responia al benestar emocional. Em vaig adonar que calia també treballar orgànicament per aconseguir una salut integrativa, i va ser quan vaig cursar Medicina Tradicional Xinesa: Acupuntura xinesa, acupuntura SAAM coreana, auriculoteràpia, fitoteràpia xinesa, acupuntura TUNG, Pulsologia emocional…

Durant més de 20 anys, doncs, vaig fusionar la psicoteràpia amb l’acupuntura, recolzant-me i potenciant el procés terapèutic amb Flors de Bach, Homeopatia, Fitoteràpia Xinesa i Dietoteràpia Xinesa.

I un bon dia va entrar a la meva vida l’Activació de l’Energia Kundalini i la Teràpia LNT®. Vaig comprendre, doncs, que era moment d’agrair el temps com a psicoterapeuta i acupuntora i deixar pas a la vessant més holística i energètica de la salut. Encara amb l’agenda plena, a acupuntura, vaig tancar la consulta, per a dedicar-me de ple a la Teràpia LNT®, al Diagnòstic de Camps Energètics i a continuar difonent, arreu del món, les Flors de Bach, els Camps Energètics i la Medicina Xinesa. De seguida va succeir una alineació del meu propòsit vital, amb canvi de residència inclosa, des de Gavà cap a una preciosíssima casa a Viladrau.

Què he après d’aquest camí? Que no seràs feliç fins que no estiguis en pau amb els teus Dons i que només cal confiar, confiar i confiar, en les teves entranyes. Elles mai no t’enganyen.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *