Curs de Flors de Bach

Vols conèixer la relació entre el que sents i la resposta del teu cos?

T’agradaria saber preparar Flors de Bach, amb un curs d’alt nivell?

Et ressona la medicina i el llegat ancestral?

 

Des d’Osonaioga et presentem el Curs de Flors de Bach, Medicina Xinesa i Camps Energètics;

Un recorregut de 6 mesos en el què experimentaràs les 38 Flors de Bach, preparades en 20 ampolletes, per a guiar-te cap a la consciència de la teva evolució.

Coneixeràs els secrets de la Medicina Tradicional Xinesa, una medicina ancestral, que explica de manera molt lògica i senzilla, com i per què, les emocions, dirigeixen el cos. Comprendràs el funcionament de la teva digestió, de la teva sexualitat, de les teves ferides, de la teva ment, de les teves defenses…

Desenvoluparàs les teves percepcions, activant la glàndula pineal per a percebre els Camps Energètics de les emocions. És una experiència espectacular, que et farà profit molt més del que sembla, ajudant-te a ser conscient de les teves pròpies limitacions i capacitats .

 

Les Flors de Bach són molt potents i creen una sinèrgia preciosa amb la medicina xinesa, però perden valor quan no es genera un vincle, un suport i una continuïtat terapèutica.

En aquest curs aprendràs a preparar-les per a tu i als teus amics o pacients

Són 3 mòduls: Arquitectura Emocional, Arquitectura Orgànica i Arquitectura Energètica, aquest darrer, amb una àmplia descripció de la riquesa energètica de l’ésser humà i del planeta Terra.

Si sents que fer servir les Flors de Bach és un art que ha de ser cuinat a foc lent i ser fruit de la pròpia transformació, aquest, definitivament, sí és el teu curs. Si et vibra, t’acompanyo a que descobreixis el teu do, per a que la teva vida estigui guiada por la teva Ànima i els seus propòsits .

 

No ho dubtis i reserva ja la teva plaça!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *