L'alberg El Negre, a Ogassa, en un entorn de bosc de tardor

PETITS CANVIS I RECOMANACIONS

Logo Osona Ioga

PETITS CANVIS

A Osonaioga fem petits canvis, començant el 2024 (de vegades és cosa de trobar el moment):

Aquest desembre hem canviat la companyia de llum per una cooperativa d’energia renovable catalana (Som Energia), i la wifi que teníem amb una companyia de baix cost, per la fibra de Gurbtec, també per la proximitat. Feia temps que ho dèiem. Per fi ho hem fet. Hi ha més passos a fer; molts: l’un, rere l’altre.

RECOMANACIÓ

I acabem un any ple d’ombres pel genocidi de Gaza, les 30 guerres que hi ha al món i els 84 milions de persones que han hagut de marxar de casa seva per la guerra. Us imagineu el que deu ser haver-ho de deixar tot?

A nosaltres això no ens ha passat mai, encara. I justament per això, el tema de cuidar-nos per a poder ser millors persones deixa de ser una opció i passa, a poc a poc, a ser una qüestió de supervivència.

I finalment, i de nou, recomanació de silenci i d’espais de retrobament a la natura.

https://www.elnegre.cat

Aviat ens hi trobarem!

El silenci i el temps a la natura reuneixen els dos sankalpes (intencions): el personal (espai de salut i de dedicació personal) i el col·lectiu (ens fa millors persones i, per tant, les nostres accions podran ser millors).

El vídeo de YouTube de sota és d’una entrevista a Odile Rodríguez de la Fuente, plena d’esperança i profunditat. És cortesia d’una amiga que milita al Grup de Defensa del Ter (https://www.gdter.org).

Feu-hi clic i reserveu-li espai abans d’acabar l’any. És una petita joia. Requereix una estona i és de temps lent, com una classe de ioga.

Episodio 12 – Biodiversidad, cambio climático y agricultura regenerativa con Odile R. de la Fuente
https://www.youtube.com/watch?v=0Du-OvZaIuY

I una darrera pregunta: Com vols arribar als 85 anys?

Bones Festes!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *