TALLERS DE MASSATGE YOGA-THAI

Facilitats per Elisabet Vidal

El passat mes d’octubre vam participar en l’activitat “Fes-li un massatge” al Centre Cívic Serra de Senferm. Tres professionals vinculats a Osona Ioga vam oferir tastets de diferents tècniques de massatge amb la idea de facilitar diferents eines per al nostre benestar i la cura del cos en el nostre entorn més proper. El fet és que l’experiència va ser d’allò més enriquidora i el grau de satisfacció va ser tant alt que ens animem a donar continuïtat a l’activitat des d’Osona Ioga.

Personalment em fa molta il·lusió seguir nodrint un espai per compartir maneres de cuidar-nos entre nosaltres que, a més de ser molt relaxants i aportar benestar, faciliten la vivència del sentit integrador cos-ment. És fascinant, quan li dediquem temps i atencions al nostre cos, com ens mostra la seva intel·ligència regeneradora i creadora d’expressió i relacions.

El massatge YOGA-THAI és una tradició antiga de cuidar-se dins d’un entorn familiar. Beu de la font del massatge terapèutic dins la medicina tradicional tailandesa i opera sobre els canals energètics subtils (meridians/nadis). A base d’acupressions i mobilitzacions restaura el flux de l’energia vital (prana o chi), té en compte el cos en les seves diferents capes i expressions.

La persona que rep el massatge es reconeix com a cos, amb un gest intern d’entrega, sentint-lo amb confiança a través de l’altra. La persona que el dona es reconeix en el cos que palpa, sentint la informació que li arriba a través del tacte, i donant pes s’estableix un diàleg comú amb la gravetat. És una manera orgànica d’explorar el cos que modifica l’estat energètic de la persona que rep i també de la que dona. És un intervanvi win win.

Durant les sessions cuidem l’entorn per practicar des de la ment més receptiva, sense expectatives, obrint un espai intern meditatiu per tal que la nostra curiositat i intució vagin accedint a capes més profundes de comunicació. En aquest sentit, i també per les mobilitzacions que recorden algunes asanes, de vegades s’anomena ioga assistit. 

És un regal poder oferir massatges a les persones del nostre entorn. Donant aprenem a rebre, rebent aprenem a donar.

Dates: 17 de desembre

Horari: de 10:00 h a 12:30 h

Preus:

20€ per persona

15€ si es paga abans del 2/12

Reserva de plaça:

5€ per persona

Places limitades

Propòsit dels tallers:

  • Practicar seqüències bàsiques en diferents posicions
  • Familiaritzar-nos amb els moviments i els principis del massatge
  • Mantenir un diàleg amb el cos a través del tacte i la manipulació
  • Augmentar la consciència corporal 
  • Ampliar els coneixements d’anatomia funcional bàsica 
  • Oferir una experiència relaxant i restauradora 

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *