DE LA TERRA A L’ESPAI

Descobrim el món des de la nostra pròpia curiositat, equipats amb sentits i patrons per anar desenvolupant al llarg de la nostra vida. Durant el primer any senti-juguem amb el cos i la gravetat per anar a buscar l’espai fins que podem caminar i ser autònomxs. Així assentem les bases de la nostra postura, corporal i també davant la vida.

Per fer aquesta gran descoberta, venim equipats amb un rosari de patrons, que són opcions per jugar a aixecar-nos del terra i explorar l’espai, i en el decurs d’aquest periple, tenim l’oportunitat d’integrar-los a través del moviment. Cada vegada tenim més base de moviments per jugar. Normalment els integrem en gran part i podem relacionar-nos amb l’entorn i cantar, ballar, saltar… però en la complexitat de la nostra edat adulta tendim a anar reduïnt el rosari de moviments encaixant-los dins dels hàbits.

Podem tornar a ampliar aquesta base? Podem seguir integrant patrons explorant els camins des de la terra a l’espai?

Senti-jugar és medicina. Els Patrons Neurocel·lulars Bàsics també. Pots explorar-los durant les sessions de Ioga Somàtic els dilluns de 10 a 11. Contacta’m

Imatge @José Cobo

Elisabet Vidal, instructora en ioga, massatgista i estudiant d’Educació Somàtica del Moviment a l’escola Body-Mind Centering® que imparteix Movimiento Atlas a Espanya.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *