IOGA I ASTROLOGIA

Hem entrat en una etapa de la Humanitat de molta apertura i ordre a nivell espiritual. De la mateixa manera que vam tenir el “boom” del ioga -a dia d’avui imparable- el tenim ara amb l’astrologia, que ha arribat per quedar-se.

Hi ha una necessitat general de fer sorgir la part nostra més intuïtiva i una necessitat urgent de trobar una brúixola amb la qual guiar els nostres passos en aquesta distopia de món que estem vivint.

Si li sumem la gran veritat del secret de la vida, que s’amaga darrera de quatre paraules que ja apareixien en un aforisme grec (temple d’Apolo de Delfos): “CONEIX-TE A TU MATEIX”, no podria estar més d’acord que el ioga i l’astrologia són disciplines perfectes per aquests temps que venen. Ambdues ens poden ajudar moltíssim a sanar i evolucionar, perquè són meravelloses eines d’autoconeixement.

Repassant les dues primeres lleis universals del llibre del Kybalion, veiem que “l’univers és mental” i que “com és a dalt és a baix i com és a baix és a dalt”. Això ens ajuda a entendre que l’astrologia és psicològica i una gran eina pel creixement personal i és per aquest motiu que sempre està present a les meves classes de ioga i meditació (entrena ment), com un tot inseparable.

Quan mirem un moviment planetari, el que fem automàticament és mirar dins nostre per poder comprendre el que estem vivint. Saber quines són les energies disponibles al cel en cada moment, ens fa prendre consciència i guanyar claredat i ens dóna molta força.

Si tenim en compte que un dels objectius més importants a les meves classes és empoderar a les persones, l’astrologia s’ha convertit en el complement ideal i Hatha Ioga Integral és el nom que ho abasta tot: treballo amb tres mètodes de ioga diferents i cada semana miro el cel i decideixo quin dels tres és el més adient per practicar, segons el clima astral i les fases lunars, segons toqui parar, activar-se o depurar… D’aquesta manera, en treiem el màxim profit i aprofitem les energies de la terra, la lluna, el sol i els planetes en cada sessió.

Això ens disposa millor per fluir amb la nostra vida, amb el nostre voltant i amb el món.

Lola Carné. Professora d’Entrena Ment i de Hatha Ioga Integral https://osonaioga.com/hatha integral/

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *