Atenció famílies!!  Ja teniu aquí la nostra proposta d’activitats co-escolars per aquest curs 22_23.

Ja us heu decidit??

El proper 19 de setembre comencem l’Espai Vivencial per a infants i famílies.

En què consisteix?

Es una proposta integral de

Creativitat i essència per a la mainada 

Una co-escolar autèntica i variada que aporta a l’infant espais de connexió amb la seva essència creativa i vital des de diferents vessants i recursos. Un espai creat i acompanyat amb una mirada amorosa, respectuosa i de confiança en l’infant.

Dansa i moviment Creatiu 

Judit Martín López  Qui sóc

Oferim un espai on la mainada pugui descobrir i gaudir del moviment i la dansa des del joc creatiu, on la dansa és una eina per connectar i fluir descobrint i explorant les possibilitats expressives del cos i el moviment. 

Art terapèutic

Imma Mudarra  Qui sóc

Utilitzant els mitjans propis dels llenguatges artístics afavorim el desenvolupament i l’evolució de l’infant com a ésser individual i social, oferim un espai cuidat on l’infant pot experimentar amb tot allò que sorgeix de manera sostinguda i segura.

Cant i percussió corporal

Mònica Toll  Qui sóc

Ja des de ben petits aprenem a fer sons de manera natural.
A les classes investiguem, descobrim, el so, el silenci, la nostra veu i la dels companys, el cos, la respiració i un repertori variat de cançons.

Ioga

Judit Martín López  Qui sóc

A través del joc i els contes descobrirem els asanes (postures) i el pranayama (control de la respiració) i els mantres (cançons en moviment). Un espai on ser i expressar-se des de l’autenticitat que el cos ens ofereix.

Meditació Mindfulness (Activitat per als acompanyants, simultània a la dels infants)

Stefanie Privoznik  Qui sóc

Mindfulness és portar el cor al present. La meditació Mindfulness et convida a explorar els teus hàbits i estar present en tot moment, per a viure i actuar des de la compassió i l’amor.

Acompanyament al moviment 0-1 anys (nadó amb familiars o persones de cura) 

Elisabet Vidal  Qui sóc

Durant el primer any de vida el cos en moviment és essencial per desplegar el potencial d’habilitats físiques, emocionals i intel·lectuals úniques de cada infant. Obrim aquest espai per aprendre a empatitzar corporalment amb el nadó en cada etapa, observar-lo des d’on es troba, i poder acompanyar el desig innat d’aprendre.

Totes aquestes activitats tindran lloc els divendres de 17.30 a 18.30h, a accepció de l’acompanyament 0-1 anys q serà en dissabtes matí. I també, tindreu una activitat paral.lela de Meditació pels acompanyants, mentre la mainada està en la seva activitat.

Les activitats començaran la setmana del 19 de setembre.

NOVETAT! Veniu a provar durant la 1a setmana les activitats que vulgueu.

Podreu fer la Inscripció durant tot el mes de setembre, a l’enllaç que penjarem a la bio.

Una abraçada!!!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *